Dagsrytme i børnehaven Møllen

..... morgen:

Når vi åbner om morgenen, modtager vi børnene i køkkenet, hvor der er  mulighed for at spise morgenmad. Morgenbordet består af havregryn/havregrød, knækbrød/rugbrød, smør, ost og rosiner, hertil tilbydes mælk og vand. Morgenmaden tages væk kl. 7:30 og derefter går vi på stuerne. Du kan forvente, at kunnne aflevere dit barn til en voksen på alle tre stuer efter kl. 8

Personalet skiftes til at åbne børnehaven og kl. 8:00 er der personale fra hver stue. Dit barn afleveres til en voksen og eventuelle beskeder gives til denne, men du er selv ansvarlig for at krydse dit barn ind på NemBørn i køkkenet. Det er vigtigt, at barnet får sagt farvel til dig. Der kan vinkes fra vinduet i køkkenet, hvis barnet har brug for det. Måske har I Jeres egen måde at sige farvel på og så gør I det.

...... formiddag:

De fleste planlagte aktiviteter foregår om formiddagen. Som regel starter vi kl. 9:30, men kig på stuens/husets  tavle, hvor der er konkrete oplysninger om tid, sted og aktivitet. Mange af aktiviteterne foregår udendørs.

...... middag:

Vi spiser vores frokost (madpakker) cirka kl. 11:00. Børnene får vand til maden. Da nogle børn er sultne før kl. 11, giver vi dem mulighed for at spise en mad i løbet af formiddagen.

....... eftermiddag:

Når vi har spist, går vi ud på legepladsen. I sommerperioden kan det være anderledes, da vi tit er ude hele formiddagen. De børn, der har brug for en eftermiddagslur, har muligheden for det i vores soverum - med senge og soveposer. Cirka kl. 14:00 spiser vi eftermiddagsmad og frugt, som børnene har med hjemmefra. Hertil tilbydes vand. Det er vigtigt, at det er fiberrigt brød og uden sukker.

......sidst på dagen:

Børnene begynder at blive hentet og vi rydder så småt op. Vi slår os sammen i køkkenet cirka kl. 16.